Kosten website laten maken

Kosten website laten maken

Je kunt vanaf een minimale investering al een nieuwe website laten maken. Iedere website en iedere organisatie is uniek. En het ontwikkelen van een nieuwe website is altijd maatwerk. Kies het pakket dat het beste bij jouw business past, waarbij je kunt aangeven wat je wilt. Binnen deze paketten kunnen we de meest uiteenlopende designs maken. Zo komt ieder ontwerp er origineel uit te zien. Neem een kijkje in ons portfolio voor inspiratie. 

ONE PAGER

299,-

Het perfecte visitekaartje!

Professionele One Pager
In jouw huisstijl kleuren
Volledig ingericht
Secties over jouw bedrijf en dienstverlening
Uitbreiding mogelijk
Aanmelden Google
3 Correctierondes
Lees Meer

POPULAIR

599,-

Veel ondernemers gingen je voor

Website tot 5 pagina's
In jouw huisstijl kleuren
Volledig ingericht
Pagina's over jouw bedrijf en dienstverlening
Uitbreiding mogelijk
Keuze uit diverse elementen
Aanmelden Google
3 Correctierondes
Lees Meer

MAATWERK

Op aanvraag

Alle software wensen zijn mogelijk

Onbeperkt aantal pagina's
Op maat gemaakt
Uniek Design
Correctierondes tot het "WAUW" effect bereikt is
Op maat functionaliteiten en elementen
Aanmelden Google
Programmeerwerk op maat mogelijk
Lees Meer

Wat is het verschil in pakketten?

Wil je een website laten maken, dan wil je graag weten waar je aan toe bent. In antwoord op de vraag: “Wat kost een website laten maken?” hebben we een aantal pakketten gedefinieerd op basis van de behoeften in de markt. Ben je bijvoorbeeld een startup en wil je klein beginnen? Kies dan voor het Pakket One Pager voor een volwaardige website van één pagina. Voor een website tot 5 pagina’s, kies je voor het Pakket Populair. Voor een website tot 10 pagina’s, kies je voor het Pakket Premium. Onder een maatwerk website verstaan we bij Aslan Webtech een website die volledig gebouwd is vanuit de codes. 

Jij bent uniek, dus kies voor uniek webdesign!

Voor iedere website geldt, dat het webdesign uniek gemaakt wordt voor jou als klant. Of het nu een bescheiden One Pager is, of een website met heel veel pagina’s. Wij werken niet met standaard templates, maar maken ieder website ontwerp speciaal voor jou en helemaal naar jouw wensen. Want ieder bedrijf is uniek en iedere business is uniek. Waarom zou je dan voor “standaard” gaan?  

Neem gerust een kijkje in ons portfolio voor onlangs opgeleverde websites en voor meer inspiratie! 

Meer diensten
SEO en vindbaarheid

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid van jouw website. Wie wil er niet beter online gevonden worden?

Google Ads Campagne

Wil je meer bezoekers en hogere conversie? Dan kan een Google Ads Campagne iets voor jou zijn.

Social Media Marketing

Boost jouw business met advertenties op Social Media, zoals Instagram, Facebook, TikTok, Twitter en LinkedIn.

Succesvolle Landingspagina

Laat een landingspagina maken die volledig gericht is op conversie plus een goede call to action!

Content en teksten schrijven

De juiste content levert de juiste resultaten op. Het schrijven van teksten is een vak apart. Wij helpen je!

Logo ontwerp

Aslan Webtech verzorgt logo ontwerp dat past bij jouw bedrijf! Een goed logo laat de identiteit van je bedrijf zien.

Kosten website laten maken

vraag nu jouw offerte aan

Heb je vragen over de prijzen, onze werkwijze of wat er allemaal mogelijk is?

Of ben je nog niet zover en wil je gewoon advies inwinnen? Schroom niet, bel, app of mail ons gerust. 

Aslan Webtech kosten website laten maken
Kosten website laten maken

Waarom zou je duizenden euro’s betalen voor een unieke nieuwe website? Als je bij Aslan Webtech een nieuwe website laat maken, kun je erop vertrouwen dat de techniek op orde is, dat je website aan de laatste trends voldoet en dat je website netjes onderhouden wordt en up-to-date is. Wij zijn er voor iedere ondernemer, van kleine startende ZZP’ers tot MKB bedrijven. Wij ontwerpen en ontwikkelen de website die perfect aansluit bij jouw merk en jouw doelstellingen. Hoe groot of hoe klein je business ook is. Heb je een vraag over kosten website laten maken, onze pakket prijzen of aanvullende diensten? Neem dan contact met ons op. 

Tevreden klanten:

Website laten maken Aslan Webtech Uw Zorgschakel
Uw Zorgschakel
Zeer professioneel bedrijf. Hebben veel kennis op het gebied van web technologie gecombineerd met een oog voor design. Pakken goed door en geven je gericht advies. Super ervaring! Zeker aan te bevelen!
Website laten maken Aslan Webtech Skyline Veranda
Skyline Veranda
Zeer Profesioneel snelle Service een team dat waarde toevoegt aan je idee zeker een aanrader Hartelijk bedankt voor jullie werk
Website laten maken Aslan Webtech Foundation Max van der Stoel
Foundation Max van der Stoel
Een meer dan uitstekende ervaring gehad met Aslan. Zeer meedenkend, professioneel en fijn in de communicatie. Aanrader!
Website laten maken Aslan Webtech Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuisbedrijf Gelderland
In een hele korte periode was onze website online, en het is ook nog is een website geworden met heel veel pagina’s. We zijn er zeer tevreden over hoe de website door Aslan is herbouwd, en de website is daardoor ook nog is beter vindbaar geworden in Google. Bedankt team Aslan
Website laten maken Aslan Webtech living with tea transparant
Living with tea
Wij hebben onze site door Aslan Webtech laten maken. We zijn echt super blij met het resultaat. Aslan Webtech is een zeer professioneel bedrijf. Ze weten waar ze over praten en wat ze doen. De communicatie met Aslan Webtech verloopt soepel. Ze zijn goed bereikbaar en pakken werkzaamheden snel op. Voor iedereen die graag een professionele website wil, raden wij Aslan Webtech zeker aan.
Website laten maken Aslan Webtech De Housekeepers
De Housekeepers
Een zeer professionele website op korte termijn voor een klein bedrag.
Website laten maken Aslan Webtech B-care Babyfoon
B-care Babyfoon
Ontzettend blij met het resultaat van onze webshop. Halil en Petra, jullie zijn beide toppers!! Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en communicatie. Groetjes Bjorn en Ashley

Prijs website laten maken

Website bouwer Aslan Webtech - Werkveld website laten maken Nederland Aslan Webtech

Je kunt bij Aslan Webtech al heel voordelig een website laten maken. Wij zijn werkzaam voor klanten door heel Nederland. Van het zonnige zuiden tot het hoge noorden hebben klanten hun websdesign laten verzorgen door Aslan Webtech. Of ze hebben succesvol gebruik gemaakt van een van onze andere diensten, zoals online marketing. Met een gemiddelde 4,9 van de 5 sterren hebben wij al honderden tevreden ondernemers geholpen met hun nieuwe website.

Of je bedrijf nu gevestigd is in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Almere, Den Bosch, HaarlemmermeerBreda, Groningen, Tilburg, Nijmegen, Enschede, Utrecht, Maastricht, HaarlemAlkmaar, Delft, Ede, Alphen aan den Rijn, Deventer, Amersfoort, Apeldoorn, Venlo, Zaanstad, Leeuwarden, Arnhem, Leiden, Zwolle, Zoetermeer, Westland,   Dordrecht, Emmen of waar dan ook. Het maakt voor ons niet uit waar je bedrijf gevestigd is, wij zorgen voor jouw online succes! 

Kosten webshop laten maken

Liever een webshop dan een website laten maken?

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox. 

Kosten website laten maken

Je kunt gerust jouw professionele websdesign overlaten aan het ervaren team van Aslan Webtech.

Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en veel technische kennis in huis. Bij ons is praktisch alles mogelijk op het gebied van techniek. Daarnaast zijn onze webdesigners erg creatief en origineel. En onze SEO specialisten zorgen voor een optimale vindbaarheid van jouw website, zodat jij meer klanten naar jouw website krijgt. Onze programmeurs spreken alle programmeertalen zodat je kunt laten ontwikkelen wat je wilt. De samenwerking levert altijd gegarandeerd resultaat op!

Iedere onderneming en ieder webdesign is uniek. Daarom wil je altijd een unieke zakelijke website laten maken! Bekijk onze pakketten wat het beste bij jouw business past. In alle pakketten zit alles wat je nodig hebt voor een goed functionerende website. Daarnaast kun je kiezen voor extra functionaliteiten en extra pagina’s. Op deze manier kies je precies wat jij nodig hebt en zie je meteen: kosten website laten maken. 

Kom je er niet uit of heb je vragen? Chat, bel of mail ons gerust, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Zowel middelgrote als kleine bedrijven, start-ups, ZZP’ers en MKB bedrijven hebben hun nieuwe website laten maken door Aslan Webtech. Ondernemers met een eigen praktijk of andere dienstverlening. Jij als ondernemer kunt bij ons rekenen op een conversiegerichte website die resultaat oplevert. 

Hoe ziet jouw online marketing strategie er uit? Heb je hulp nodig bij  het ontwikkelen van jouw Social Media strategie? Onze marketing experts helpen je graag. Wij kunnen je ondersteunen met adverteren op Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. Door alle kanalen inclusief jouw nieuwe website goed in te zetten, krijg je snel meer bezoekers en / of klanten. Aslan Webtech is jouw website bouwer

website performance aslan webtech

Websites die supersnel laden, zowel op computer als mobiel, scoren hoger in Google. En ze zijn uiteraard veel gebruiksvriendelijker. Een must voor iedere online business. Wij houden de performance van de websites die wij ontwikkeld hebben continue in de gaten voor een optimale performance.

Als je ervoor kiest om jouw gloednieuwe website te laten maken door Aslan Webtech, dan maken wij die in WordPress. Met het WordPress CMS kun je namelijk heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw website. En dat zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt. Daarnaast kun je heel eenvoudig teksten en foto’s toevoegen en verwijderen. Hierdoor blijft jouw website up to date en voldoe je aan alle wensen van jouw bezoekers en van zoekmachines. Wil je een WordPress website laten maken? Kies dan voor Aslan Webtech.

Uniek Webdesign nieuwe website-laten maken Den Haag website laten maken Amsterdam website laten maken Rotterdam website laten maken Nijmegen - wat is Websiteontwikkeling - wat is webdesign

Iedere organisatie is uniek, dus iedere website die wij maken is uniek. Binnen onze pakketten kunnen we de meest uiteenlopende designs maken. Zo komt jouw nieuwe website er altijd origineel uit te zien! Uiteraard in de kleuren van jouw huisstijl.

Je kunt je eigen teksten en foto’s of video’s aanleveren. Wij plaatsen ze voor je op de website. Echter, vind je het lastig om krachtige, heldere teksten te schrijven voor jouw website? Laat dan jouw teksten schrijven door onze experts. Daarnaast is het belangrijk dat je teksten lekker vlot lezen en op de juiste wijze zijn opgebouwd. Vooral voor de lezer, maar zeker ook voor Google en jouw vindbaarheid in zoekmachines. Niet alleen de teksten, maar ook het beeldmateriaal en de technische inrichting moet helemaal kloppen. Wij hebben hier al jarenlang ervaring mee, en zorgen voor professionele en SEO proof teksten.

Eenvoudig gezegd betekent “responsive website” dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker jouw website bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld op zijn computer (desktop), of op een tablet of op zijn mobiele telefoon. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven.

Het is erg belangrijk dat jouw website responsive is.

Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste bezoekers gebruiken hun smartphone. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, krijg je meer conversie op je website en verhoog je het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!