Pakket One Pager

Jouw website als visitekaartje

Pakket One Pager voor maar € 299,-!

Website pakket One Pager is ideaal voor ondernemers die een One page website nodig hebben. Hiermee ben je snel, voordelig en professioneel online. En dat voor een minimale investering! Ideaal om jouw onderneming en dienstverlening in 1 oogopslag te presenteren. En het nodigt direct uit om contact met je op te nemen. Daarnaast is Pakket One Pager een prima basis om jouw onderneming mee te laten groeien als je in de toekomst meerdere pagina’s nodig hebt. Kortom, heb je een One Pager nodig, dan is Pakket One Pager perfect voor jou!

Een One Page website laten maken

Een nieuwe website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met ons One Pager Pakket ben je supersnel én voordelig online. We gebruiken vaste elementen en modules. We combineren deze telkens op een andere manier, waardoor iedere One Page Website er uniek uit komt te zien. En uiteraard gebruiken we jouw huisstijl kleuren, logo en foto’s. 

Het enige dat je hoeft te doen, is jouw teksten, logo en foto’s aanleveren. Heb je daar geen kennis van of tijd voor? Geen nood, onze tekstschrijvers en grafisch vormgevers staan voor je klaar. Dan houd jij de focus op jouw eigen business. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het ligt er maar net aan wat het beste bij jou of jouw business past. Wil je enkel een visitekaartje, ben je op zoek naar een meer uitgebreide website? Of ga je voor maatwerk? Het maakt voor ons niets uit, wij kunnen je overal mee helpen! 

Waarom Pakket One Pager?

Een one Pager kan perfect bij jouw bedrijf passen. Ten eerste is een One Pager goedkoper, omdat er slechts 1 pagina hoeft te worden gebouwd. Verder is een One Pager overzichtelijk, zeer gebruiksvriendelijk en worden jouw bezoekers niet afgeleid om snel weg te klikken. Je bent supersnel (binnen 2-3 dagen) en toch professioneel online. Er zijn duidelijke call-to-actions, waardoor jouw bezoekers sneller aangezet worden tot actie. Daarnaast is het een perfecte sales funnel voor jouw business.

Overtuig je bezoekers met Pakket One Pager! 

Doordat je eerst je bezoekers informeert, vervolgens overtuigd en tenslotte jouw contactformulier biedt, overtuig je je bezoekers van jouw product of dienst. Een bijkomend voordeel is dat een One Pager supersnel laadt, omdat er minder ballast geladen hoeft te worden dan een grote, zware website. Tenslotte is een One Pager eenvoudig te optimaliseren voor mobiele apparaten en behoeven ze weinig onderhoud. En heb je meer functionaliteiten nodig, of wil je afwijken van de standaard designs? Neem dan gerust contact met ons op voor de maatwerk mogelijkheden!

Website laten maken Aslan Webtech WordPress Experts 1 One Pager website laten maken webdesign - Wat is caching? - website maken

Voor wie is Pakket One Pager geschikt?

Een One Pager is uitermate geschikt voor iedereen die snel, eenvoudig, simpel, goedkoop en toch professioneel online wil zijn. Ons Website pakket OnePager is een prima basis om met jouw business mee te laten groeien. Want heb je in de toekomst meerdere pagina’s of secties nodig? Of wil je graag een webshop of klantportaal laten integreren? Dan is ons Website pakket OnePager een uitstekende keuze voor jou. Waar wacht je nog op?

Wat is een One Page website?

Een One Page website laat alle informatie op één enkele webpagina zien. In plaats van meerdere afzonderlijke pagina’s met veel content,  wordt alle belangrijke informatie, navigatie en inhoud samengevoegd op één lange scrollbare pagina. De One Page website wordt gebruikt om bezoekers een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring te bieden, waarbij ze alle relevante informatie kunnen vinden door eenvoudigweg naar beneden te scrollen.

Zo ziet een One Page website eruit: 

  1. Verticale Scroll: De pagina wordt ontworpen om verticaal te worden gescrolld in plaats van horizontaal te navigeren tussen verschillende pagina’s.

  2. Secties: De inhoud is vaak verdeeld in verschillende secties met duidelijke visuele overgangen tussen elk gedeelte. Dit kunnen secties zijn zoals “Introductie”, “Diensten”, “Portfolio”, “Over ons”, “Contact”, enz.

  3. Navigatie: In plaats van traditionele menu’s en navigatiebalken, gebruiken one-page websites vaak een enkele navigatiebalk die de gebruiker direct naar het relevante gedeelte van de pagina leidt bij het klikken op een menu-item.

  4. Scroll Animaties: Animaties kunnen worden gebruikt om de overgangen tussen secties soepel en visueel aantrekkelijk te maken.

Voordelen van een one-page website:

  1. Eenvoud en Overzicht: Gebruikers hoeven niet door verschillende pagina’s te navigeren om informatie te vinden. Alles is gemakkelijk toegankelijk op één plek.

  2. Responsive: One Page websites zijn vaak goed geschikt voor mobiele apparaten, omdat ze zich richten op verticaal scrollen, wat overeenkomt met de manier waarop mensen meestal op mobiele apparaten navigeren.

  3. Krachtige Visuele Impact: One Page websites kunnen worden ontworpen met aandacht voor visuele aantrekkingskracht en het benadrukken van kerninformatie.

  4. Storytelling: Ze kunnen effectief worden gebruikt om een verhaal te vertellen of een bepaald bericht over te brengen, omdat alle informatie op een gestructureerde volgorde wordt gepresenteerd.

  5. Minder Complexiteit: Voor eenvoudige projecten of campagnes waarbij uitgebreide navigatie niet nodig is, kan een One Page website een efficiënte oplossing zijn.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een website met meerdere pagina’s. De keuze is afhankelijk van je specifieke doelen, inhoud en gebruikerservaringseisen.

Totale ontzorging met Managed Services

Wij zorgen niet alleen voor een professionele website/webshop. Al onze pakketten worden geleverd met een ALL in Service voor een totale ontzorging. Met onze Managed Services wordt jouw website 24/7 gemonitord. Wij signaleren eventuele issues direct en zorgen er tevens voor dat deze zo snel mogelijk opgelost worden. Periodiek worden technische updates gedraaid van thema’s plugins, versie updates en core file updates. Er worden extra back ups gemaakt van jouw website of webshop.

Daarnaast controleren wij maandelijks jouw website of webshop op spam en doen desgewenst security checks. Met al deze Managed Services blijft jouw website of webshop altijd doordraaien & up-to-date en kun jij je richten op waar jij goed in bent: jouw eigen business of expertise! En in de Managed Services is tevens een basis hosting begrepen. Dus geen verassingen of extra kosten achteraf.

Managed Services die we kunnen bieden:

Vraag naar de mogelijkheden die het beste bij jouw business / website of webshop passen, zodat je zorgeloos met je eigen business door kunt gaan!

Updates

We zorgen voor periodieke updates van thema's, versies, plugins, core files en technische updates.

Back Ups

Er wordt structureel een back up gemaakt van jouw WordPress website.

Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is en als een speer draait!

Domeinbeheer

Wij registreren jouw domein en zorgen ervoor dat deze tijdig wordt verlengd.

Monitoring

Wij monitoren jouw website 24/7. Wij signaleren eventuele issues direct en lossen het voor je op.

Rapportages

Maandelijks ontvang je een handig rapport van ons hoe je website draait en presteert.

Beveiliging

Een Premium beveiliging houdt hackers buiten de deur en je website veilig! Vraag naar de Premium mogelijkheden.

Oplossingen

Heb je problemen met je WordPress website?
Geen nood, wij lossen het op voor je.

Website hosting

Websitehosting met superspeed!
Onwijs snelle laadtijd, meerdere opties mogelijk.

SEO

Optimale vindbaarheid van jouw website. Iedereen wil toch bovenaan in Google? Eenmalig of periodiek.

Website gehackt

Is je WordPress website gehackt? Geen probleem, wij lossen het voor je op en voorkomen erger!

Helpdesk

Heb je vragen of kom je ergens even niet uit? Onze experts staan voor je klaar. Bel, chat of mail met ons.

SSL Certificaat

Een "slotje" voor je URL balk is een must voor Google en veiligheid.
Bij ons ALL IN.

CMS licentie

De CMS licentie is standaard inbegrepen in onze pakketten.
Wederom ALL IN!

CDN & Caching

Voor een ultra snelle laadtijd!
Vraag naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website.

Website laten maken?
Veel klanten gingen je voor

Website laten maken Aslan Webtech Foundation Max van der Stoel
Foundation Max van der Stoel
Website laten maken Aslan Webtech living with tea transparant
Living with tea
Website laten maken Aslan Webtech B-care Babyfoon
B-care Babyfoon
Nfes Aslan Webtech
N'fes
Website laten maken Aslan Webtech Klaver4
Klaver4
Website laten maken Aslan Webtech European Forum for Democracy and Solidarity
European Forum
Website laten maken Haku toiletverhuur
Haku
Website laten maken Aslan Webtech Import Export Trader
Import Export Trader
Van Dortmont Antiek website laten maken Aslan Webtech
Van Dortmont Antiek
The Beauty Junkies nieuwe website laten maken Aslan Webtech
The Beauty Junkies

Snel een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox. 

One Pager website laten maken?

Bij Aslan Webtech kun je al een nieuwe website laten maken vanaf € 299,-! Maar iedere onderneming en iedere website is uniek. Bekijk onze pakketten wat het beste bij jouw business past. Een OnePager, een Pakket Populair, een Pakket Premium of een Maatwerk website? In alle pakketten zit alles wat je nodig hebt voor een goed functionerende website. Daarnaast kun je kiezen voor extra functionaliteiten en extra pagina’s. Op deze manier kies je precies wat jij nodig hebt en zie je meteen wat de kosten zijn. 

Kom je er niet uit of heb je vragen? Chat, bel of mail ons gerust, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Als je een professionele website laat maken, is het belangrijk dat je de juiste doelgroep direct aanspreekt. De website moet technisch gezien goed ingeregeld zijn, snel laden en responisve zijn. Dus goed zichtbaar en vindbaar op desktop, tablet en mobiel. Wil je ook een website laten maken die je meer klanten en rendement oplevert? Laat jouw website dan maken door het ervaren team van Aslan Webtech.

Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en veel technische kennis in huis. Bij ons is praktisch alles mogelijk op het gebied van techniek. Daarnaast zijn onze designers erg creatief en origineel. En onze SEO specialisten zorgen voor een optimale vindbaarheid van jouw website, zodat jij meer klanten naar jouw website krijgt. Onze programmeurs spreken alle programmeertalen zodat je kunt laten ontwikkelen wat je wilt. De samenwerking levert altijd gegarandeerd resultaat op!

Wil je een  nieuwe website laten maken, kies dan voor Aslan Webtech. Wij maken jouw website in WordPress. Namelijk, met het WordPress CMS kun je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw website. En dat zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. En je kunt super simpel teksten en foto’s toevoegen en verwijderen. Hierdoor blijft jouw website vernieuwend en voldoe je aan alle wensen van jouw bezoekers en van zoekmachines. Wil je een WordPress website laten maken? Onze WordPress Experts helpen je graag met al je vragen.

Hoe ziet jouw online marketing strategie er uit? Heb je hulp nodig bij  het ontwikkelen van jouw Social Media strategie? Onze marketing experts helpen je graag. Wij kunnen je ondersteunen met adverteren op Google, Social Media. Door alle kanalen inclusief jouw nieuwe website goed in te zetten, krijg je snel meer bezoekers en / of klanten. Aslan Webtech is jouw website bouwer

Nieuwe website laten maken doe je bij Aslan Webtech. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jouw bezoekers, klanten en doelgroep naar op zoek zijn. We komen graag met je in gesprek hoe we jouw online business tot een groot succes kunnen maken!