Nieuwe website laten maken

Nieuwe website laten maken?

Een nieuwe website laten maken die presteert! Laat door Aslan Webtech jouw unieke website bouwen. Succesvol, professioneel en betrouwbaar. Onze specialisten maken jouw WordPress website op basis van jouw doelen en wensen, met maximaal online rendement. De websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, Google vriendelijk en mobiel vriendelijk. Een professionele website laten bouwen kun je gerust aan Aslan overlaten!

Nieuwe Website Pakketten

Je kunt al een nieuwe website laten maken vanaf €179,-. Iedere website en iedere organisatie is uniek. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw business past! Waarbij je kunt aangeven wat je wilt. Binnen deze paketten kunnen we de meest uiteenlopende designs maken. Zo komt ieder ontwerp er origineel uit te zien! Neem een kijkje in ons portfolio of voorbeelden.

ONE PAGER

179,-

Het perfecte visitekaartje!

Professionele One Pager
In jouw huisstijl kleuren
Volledig ingericht
Secties over jouw bedrijf en dienstverlening
Uitbreiding mogelijk
Aanmelden Google
3 Correctierondes
Lees Meer

POPULAIR

349,-

Veel ondernemers gingen je voor

Website tot 5 pagina's
In jouw huisstijl kleuren
Volledig ingericht
Pagina's over jouw bedrijf en dienstverlening
Uitbreiding mogelijk
Keuze uit diverse elementen
Aanmelden Google
3 Correctierondes
Lees Meer
Website laten maken 25 procent korting

MAATWERK

Op aanvraag

Alle software wensen zijn mogelijk

Onbeperkt aantal pagina's
Op maat gemaakt
Uniek Design
Correctierondes tot het "WAUW" effect bereikt is
Op maat functionaliteiten en elementen
Aanmelden Google
Programmeerwerk op maat mogelijk
Lees Meer

Wil je een nieuwe website laten maken?

Vraag gerust gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij sparren graag mee over jouw wensen

Gratis offerte in je mailbox in 3 stappen

Website Performance

Uiteraard wil jij een website die supersnel laadt, zowel op de computer als op mobiel. Wij houden de performance van de websites die wij ontwikkeld hebben continue in de gaten voor een optimale performance. 

website performance aslan webtech

Uniek webdesign

Uniek-Webdesign-nieuwe-website-laten-maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Wij maken al jaren websites die een perfecte indruk maken. Naast een schitterend ontwerp maken wij voor jou een technisch geoptimaliseerde website. Eén die ook nog snel laadt en hoog rankt in Google! Schakel met jouw professional die je voortdurend op de hoogte houdt van de voortgang. Daarnaast heb je afhankelijk van je pakket diverse correctie rondes. Hiermee zorgen we samen voor 100% tevredenheid. Bekijk ons portfolio of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laat je nieuwe website maken
door Professionals

Laat jouw nieuwe website of webshop maken door Aslan Webtech. Laat je verrassen door onze prachtige designs en creatieve oplossingen. Het is simpel: je kiest een design en stuurt ons teksten en foto’s. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website professioneel en snel online staat, helemaal naar jouw wens! 

Natuurlijk zorgen we er verder voor dat jouw nieuwe website of webshop 100% mobielvriendelijk is. En dat je zelf makkelijk je teksten en foto’s kunt aanpassen. En heb je aanvullende of speciale wensen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar. 

Website laten maken bij Aslan Webtech

Maar we doen nog meer dan websites bouwen!

Winstgevende webshop

Wil je een winstgevende webshop laten maken die rendement oplevert? En met een optimale vindbaarheid? Dan ben je bij Aslan Webtech aan het juiste adres. We helpen je graag!

Heb je Maatwerk nodig?

Voor al jouw software maatwerk oplossingen kun je bij Aslan Webtech terecht! We kijken graag samen met jou onder het genot van een bakkie koffie naar alle mogelijkheden.

Hoger in Google Scoren

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid in Google zodat je beter gevonden wordt. Wij bieden jou oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf als hoogste scoort in ranking.

In 3 stappen een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox. 

Onlangs opgeleverde Websites: