Logo laten ontwerpen

Een logo dat overtuigt! 

Een logo laten ontwerpen dat past bij jouw bedrijf!

Een goed logo laat de identiteit van je bedrijf zien. Want het is origineel, herkenbaar, heeft de juiste uitstraling en past bij de doelgroep die jij wilt aanspreken. Tevens is jouw beeldmerk het eerste dat een potentiële klant ziet van jouw bedrijf. Maar jouw logo moet er dan wel professioneel uitzien en alles moet kloppen. Op vrijwel alle communicatie met jouw klanten, staat jouw logo weergegeven. Uiteraard hebben wij veel ervaring in het maken van mooie, herkenbare logo’s.

Logo laten ontwerpen Aslan Webtech

Waarom een professioneel logo laten maken?

Als je een uniek logo laat designen, kun je jouw logo gebruiken voor al je reclamedoeleinden. Want jouw logo komt als handelsmerk op jouw visitekaartje, website of webshop, landingspagina of voor Facebook advertenties. Naast jouw logo ontwerp kunnen we tevens jouw briefpapier, visitekaartjes en enveloppen verzorgen. En bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs. Hiermee kun je gemakkelijk je drukwerk laten verzorgen.

Waar-voldoet-een-goed-logo-ontwerp-aan

Waar voldoet een goed logo ontwerp aan?

Een logo moet direct de identiteit van jouw bedrijf laten zien. Het is het eerste dat je klant ziet en is zichtbaar op al jouw communicatie kanalen. Dus het moet in het oog springen, herkenbaar zijn en er professioneel uitzien.

Voordat je een logo laat ontwerpen, is het goed om je af te vragen wat je met je logo wilt bereiken en welke doelgroep je wilt aanspreken. Welk gevoel wil je uitstralen en welke kleuren heb je in gedachten? Jouw logo vormt het uitgangspunt voor jouw volledige huisstijl. Uiteraard kunnen we de volledige huisstijl voor je verzorgen.

Een woordmerk is de naam van een organisatie of product. Met een woordmerk benadruk je je bedrijfsnaam extra. Een beeldmerk is een symbool, vorm of icoon dat jouw organisatie weergeeft. Een beeldmerk wordt vaak gebruikt door grotere bedrijven, waarbij klanten het logo herkennen zonder naam. Tenslotte kun je ook kiezen voor een combinatie van beiden, dus je logo met je bedrijfsnaam eronder. Hiervoor wordt het meest gekozen.

Mensen hebben een associatie bij iedere kleur. Bijvoorbeeld: groen straalt natuurlijk uit, blauw is meer zakelijk, rood straalt kracht uit, geel staat voor geluk, zwart suggereert luxe (maar teveel zwart juist rouw), wit is kalmerend. We kijken graag samen met je welke kleuren het beste bij jouw logo en business passen.

Zelf een logo maken of een logo laten ontwerpen?

Jouw logo is de beste beeldinvestering die je kunt maken. Een uniek logo laten maken zorgt voor professionaliteit, herkenning en vertrouwen. Daarnaast kan een logo een lange tijd meegaan, dus uit de geringe investering haal je langdurig rendement. Je hoeft in feite maar 1 klant te overtuigen en jouw investering is terugverdiend. En een plaatje zegt meer dan 1000 worden. Dus wacht niet langer en laat onze experts een logo ontwerpen dat bij jouw bedrijf past!  

In 3 stappen een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox.