Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil je een professionele winstgevende webshop laten maken die snel resultaat oplevert én goed gevonden wordt? Laat dat maar over aan de professionals van Aslan Webtech. In een video- of telefoongesprek met jouw persoonlijk webdesigner brengen we jouw wensen in kaart en bekijken we samen welk pakket en welk design het beste bij jouw business en doelgroep past. Jij levert de teksten en foto’s aan. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe webshop in no time online staat. Zo kun jij snel met je business beginnen!

Onze webshop pakketten

Ben je op zoek naar een kleine webshop met maar een paar artikelen? Of wil je een uitgebreide webshop laten maken met veel producten, functionaliteiten of koppelingen? Of misschien heb je al een webshop maar wil je die laten vernieuwen? Wat je ook wilt, wij hebben alle technologie en kennis in huis om van jouw webshop een online succes te maken.

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

BASIC

799,-
Tot 5 pagina's volledig ingericht
Unieke vormgeving
Betalingen met iDeal mogelijk
Mobielvriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Zelf makkelijk producten toevoegen
3 Correctierondes
Lees Meer

POPULAIR

999,-
Alles van pakket Basic
Webshop tot 10 pagina's
Extra vormgeving
Uitgebreide formulieren
Filtersysteem
Uitbreiding mogelijk
Webshop met diverse modules
3 Correctierondes
Lees Meer

MAATWERK

Op aanvraag
Alles van pakket Populair
Onbeperkt aantal pagina's
Compleet op maat gemaakt
Correctierondes tot het "WAUW" effect bereikt is
Op maat functionaliteiten en elementen
Programmeerwerk op maat mogelijk
Koppelingen met applicaties mogelijk
Lees Meer

Wil je meer weten over onze webshop pakketten?

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden. 

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past of heb je andere vragen?
Bel of mail ons gerust.

Waarom kiezen voor een webshop?

Online business is BOOMING. Zeker in deze tijden is het erg belangrijk om een goede online winkel te hebben. En als je je eigen webshop hebt, ben je altijd open. Want jouw klanten kunnen 24/7 jouw producten kopen. Geen sluitingstijden en jouw klanten kunnen lekker vanuit hun luie stoel bij jou komen shoppen. Daarnaast bespaart een online winkel je de fysieke kosten van een pand en personeel. Dus wordt ook online ondernemer en houd jouw groeipotentie in eigen hand! Wacht niet langer en laat jouw nieuwe webshop maken door Aslan Webtech.  

Mobiel vriendeljk

Maximale conversie

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk te beheren

Zoekmachine vriendelijk

Winstgevende-Webshop-met-WordPress-Aslan-Webtech Wat is staffel?

Webshop laten maken
met WordPress

De winstgevende webwinkels die wij maken zijn eenvoudig te beheren en flexibel in te delen. Het is erg gemakkelijk om een uitgebreid assortiment te plaatsen in jouw webwinkel. Wij maken jouw nieuwe webshop In WooCommerce. Dat is een uitbreiding op het WordPress CMS systeem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte softwaresysteem voor online shops. Het is super gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te breiden. Je hoeft er niet eens technische kennis voor te hebben. Uiteraard maken wij jouw nieuwe webshop geheel in jouw huisstijl!

Webwinkel laten maken
met WordPress

Winstgevende-Webshop-met-WordPress-Aslan-Webtech Wat is staffel?

De winstgevende webshops die wij maken zijn eenvoudig te beheren en flexibel in te delen. Het is erg gemakkelijk om een uitgebreid assortiment te plaatsen in jouw webwinkel. Wij maken jouw nieuwe webshop In WooCommerce. Dat is een uitbreiding op het WordPress CMS systeem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte softwaresysteem voor online shops. Het is super gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te breiden. Je hoeft er niet eens technische kennis voor te hebben. Uiteraard maken wij jouw nieuwe webshop geheel in jouw huisstijl!

Koppeling met betaalsystemen

Een goed betaalsysteem kan niet ontbreken in jouw webshop. Laat jouw klanten betalen met iDeal of PayPal,

op rekening of door vooruitbetaling. Alles is mogelijk!

Webshop laten maken
gericht op conversie

WooCommerce experts

Optimaal vindbaar

WooCommerce experts

Supersnelle laadtijd

Makkelijk zelf wijzigen

Volledige inrichting

Webshop laten maken
gericht op conversie

Om veel bezoekers naar jouw online winkel te laten komen, is het belangrijk dat je gebruik maakt van zoekmachine optimalisatie (SEO of SEA). Wij richten jouw nieuwe webshop sowieso optimaal en startklaar in. Daarnaast kunnen we je ondersteunen met je vindbaarheid en eventueel online adverteren. Als bezoekers op jouw webwinkel zijn beland, is het vervolgens belangrijk dat zij hun aankopen doen in jouw webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers subtiel door jouw online winkel worden geleid door een gebruiksvriendelijke structuur. Kortom, we zorgen ervoor dat jouw webshop resultaat zal opleveren!

Webshop laten maken?
Veel klanten gingen je voor

Website laten maken Aslan Webtech Foundation Max van der Stoel
Foundation Max van der Stoel
Website laten maken Aslan Webtech living with tea transparant
Living with tea
Website laten maken Aslan Webtech B-care Babyfoon
B-care Babyfoon
Nfes Aslan Webtech
N'fes
Website laten maken Aslan Webtech Klaver4
Klaver4
Website laten maken Aslan Webtech European Forum for Democracy and Solidarity
European Forum
Website laten maken Haku toiletverhuur
Haku
Website laten maken Aslan Webtech Import Export Trader
Import Export Trader
Van Dortmont Antiek website laten maken Aslan Webtech
Van Dortmont Antiek
The Beauty Junkies nieuwe website laten maken Aslan Webtech
The Beauty Junkies

Je website uitbreiden met een rendabele webshop?

Heb je al een website en wil je aanvullende producten verkopen? Of wil je een nieuwe website laten maken met een shop integratie? Je hebt niet altijd een nieuwe webshop nodig, het is ook mogelijk om alles binnen je website te houden met een Webshop uitbreiding. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden. 

Winstgevende-Webshop-laten-maken-Aslan-Webtech

Je website uitbreiden met een rendabele webshop?

Winstgevende-Webshop-laten-maken-Aslan-Webtech

Heb je al een website en wil je aanvullende producten verkopen? Of wil je een nieuwe website laten maken met een shop integratie? Je hebt niet altijd een nieuwe webshop nodig, het is ook mogelijk om alles binnen je website te houden met een Webshop uitbreiding. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden!

Wil je een Professionele webshop?
Maar we doen nog veel meer …

Natuurlijk bouwen we niet alleen zakelijke webshops. Kijk hieronder wat we nog meer doen.
Of neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Nieuwe webshop nodig? Wij regelen alles van A tot Z!

Succesvolle landingspagina

Laat een landingspagina maken die volledig gericht is op conversie plus een goede call to action! Wij zorgen voor meer bezoekers en een betere vindbaarheid.

Heb je Maatwerk nodig?

Voor al jouw software maatwerk oplossingen kun je bij Aslan Webtech terecht! We kijken graag samen met jou onder het genot van een bakkie koffie naar alle mogelijkheden.

Hoger in Google Scoren

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid in Google zodat je beter gevonden wordt. Wij bieden jou oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf als hoogste scoort in ranking.

Responsive webshop laten maken

Eenvoudig gezegd betekent “responsive webshop” dat de webshop zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker jouw webshop bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld op zijn computer (desktop), of op een tablet of op zijn mobiele telefoon. De webshop blijft hetzelfde, alleen de lay-out wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven. Het is erg belangrijk dat jouw webshop responsive is. Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste bezoekers gebruiken hun smartphone. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, krijg je meer conversie op je webshop en verhoog je het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw webshop responsive en direct up en running is!

Waarom een webshop laten maken door Aslan Webtech?

Wij maken al jaren webshops die het gewenste resultaat opleveren. Naast een schitterend ontwerp maken wij voor jou een technisch geoptimaliseerde webshop. Eén die ook nog snel laadt en hoog rankt in Google! Schakel met jouw professional die je voortdurend op de hoogte houdt van de voortgang. Daarnaast heb je afhankelijk van je pakket diverse correctie rondes. Hiermee zorgen we samen voor 100% tevredenheid. En doordat de kleuren, teksten, logo’s en volgordes worden aangepast, wordt jouw webwinkel uniek!

Totale ontzorging met Managed Services

Wij zorgen niet alleen voor een professionele webshop. Al onze pakketten worden geleverd met een ALL in Service voor een totale ontzorging. Met onze Managed Services wordt jouw webshop 24/7 gemonitord. Wij signaleren eventuele issues direct en zorgen er tevens voor dat deze zo snel mogelijk opgelost worden. Periodiek worden technische updates gedraaid van thema’s plugins, versie updates en core file updates. Er worden extra back ups gemaakt van jouw webshop. Daarnaast controleren wij maandelijks jouw webshop op spam en doen desgewenst security checks. Met al deze Managed Services blijft jouw webshop altijd doordraaien & up-to-date en kun jij je richten op waar jij goed in bent: jouw eigen business of expertise! En in de Managed Services is tevens een basis hosting begrepen. Dus geen verassingen of extra kosten achteraf.

Managed Services die we kunnen bieden:

Vraag naar de mogelijkheden die het beste bij jouw business / website of webshop passen, zodat je zorgeloos met je eigen business door kunt gaan!

Updates

We zorgen voor periodieke updates van thema's, versies, plugins, core files en technische updates.

Back Ups

Er wordt structureel een back up gemaakt van jouw WordPress website.

Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is en als een speer draait!

Domeinbeheer

Wij registreren jouw domein en zorgen ervoor dat deze tijdig wordt verlengd.

Monitoring

Wij monitoren jouw website 24/7. Wij signaleren eventuele issues direct en lossen het voor je op.

Rapportages

Maandelijks ontvang je een handig rapport van ons hoe je website draait en presteert.

Beveiliging

Een Premium beveiliging houdt hackers buiten de deur en je website veilig! Vraag naar de Premium mogelijkheden.

Oplossingen

Heb je problemen met je WordPress website?
Geen nood, wij lossen het op voor je.

Website hosting

Websitehosting met superspeed!
Onwijs snelle laadtijd, meerdere opties mogelijk.

SEO

Optimale vindbaarheid van jouw website. Iedereen wil toch bovenaan in Google? Eenmalig of periodiek.

Website gehackt

Is je WordPress website gehackt? Geen probleem, wij lossen het voor je op en voorkomen erger!

Helpdesk

Heb je vragen of kom je ergens even niet uit? Onze experts staan voor je klaar. Bel, chat of mail met ons.

SSL Certificaat

Een "slotje" voor je URL balk is een must voor Google en veiligheid.
Bij ons ALL IN.

CMS licentie

De CMS licentie is standaard inbegrepen in onze pakketten.
Wederom ALL IN!

CDN & Caching

Voor een ultra snelle laadtijd!
Vraag naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website.

Snel een offerte in je mailbox

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox.