Aslan Webtech

website laten maken

Aslan Webtech, aangenaam!

Aslan Webtech is een een toegewijd en enthousiast team, wij ontwerpen en ontwikkelen al jaren websites, webshops, web applicaties en kwalitatief hoogstaande software. Met onze website pakketten maken we eenvoudig, snel en betaalbaar jouw nieuwe website of webshop. Jouw nieuwe website of webshop kan al binnen een paar dagen online staan, afhankelijk van jouw wensen.

Laat jouw website maken door experts

Wij werken voor zowel grote als kleine klanten. Van ZZP tot MKB. Wij maken jouw website, webshop, app of software ontwikkeling vanaf het eerste ontwerp. Naast teksten schrijven kunnen we ook jouw huisstijl, logo of vertalingen voor je in orde maken. Omdat vindbaarheid zeker zo belangrijk is als je nieuwe website, verzorgen wij ook SEO, Google Ads en Social Media advertenties. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw website mobielvriendelijk is, en daarmee perfect weergegeven wordt op alle apparaten. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website supersnel laadt.

Hoe werkt dat dan?

We bekijken samen wat je met je website of webshop wilt bereiken. Vervolgens gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met een wireframe (schets) en het design. Daarna is het tijd om te gaan bouwen! Met de juiste technologie en ervaren ontwikkelaars. Tenslotte zorgen we ervoor dat de planning binnen budget gehaald wordt. Alle websites en apps worden kritisch getest. En als dit alles gebeurd is … gaan we LIVE!!

Zo, jouw nieuwe website of app is af en helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Echter, daarmee zijn we nog niet klaar! Regelmatig worden er nieuwe versies van iOS, Android en Windows uitgebracht. Dat betekent dat er WordPress & Magento updates en plugins bijgewerkt moeten worden. Naast de veiligheid van jouw website of app, zijn jouw gegevens uiteraard ook erg belangrijk. Vandaar dat de websites die we maken, altijd gepaard gaan met een abonnement. We verzorgen technisch onderhoud en bekijken tevens we of jouw site of app nog voldoet aan de laatste normen. Dan heb jij er geen omkijken meer naar en kun je je 100% richten op jouw eigen business!

Wil je een nieuwe website laten maken?

Dat doe je bij Aslan Webtech. Vraag gerust gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij sparren graag mee over jouw wensen. 

Nieuwe website nodig? Wij regelen alles van A tot Z!

Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe professionele website laten maken? Zoek dan niet langer. Kies dan uit een van onze pakketten en bekijk ons portfolio. Samen zorgen we voor jouw online succes!

Webshop laten maken

Wil je een winstgevende webshop laten maken die rendement oplevert? En met een optimale vindbaarheid? Dan ben je bij Aslan Webtech aan het juiste adres. We helpen je graag!

Hoger in Google Scoren

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid in Google zodat je beter gevonden wordt. Wij bieden jou oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf als hoogste scoort in ranking.

Aslan Webtech gaat verder!

Naast het ontwerpen en bouwen van websites en webshops, ontwikkelen wij al jaren kwalitatief hoogstaande software. Dat is de kracht van Aslan Webtech. Bij ons is alles mogelijk. Want we denken als sparring partner graag out of the box met je mee wat je wilt bereiken met web technologie. Vervolgens kijken we samen hoe we dat doel het beste kunnen realiseren. Daardoor laten we ons niet beperken door bepaalde technieken of technologieën. Standaard templates worden altijd met WordPress gemaakt. Echter, kies je voor maatwerk dan is the sky the limit! Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Aslan Webtech Wij gaan verder waar anderen stoppen

Website laten maken?
Veel klanten gingen je voor

Website laten maken Aslan Webtech Foundation Max van der Stoel
Foundation Max van der Stoel
Website laten maken Aslan Webtech living with tea transparant
Living with tea
Website laten maken Aslan Webtech B-care Babyfoon
B-care Babyfoon
Nfes Aslan Webtech
N'fes
Website laten maken Aslan Webtech Klaver4
Klaver4
Website laten maken Aslan Webtech European Forum for Democracy and Solidarity
European Forum
Website laten maken Haku toiletverhuur
Haku
Website laten maken Aslan Webtech Import Export Trader
Import Export Trader
Van Dortmont Antiek website laten maken Aslan Webtech
Van Dortmont Antiek
The Beauty Junkies nieuwe website laten maken Aslan Webtech
The Beauty Junkies

Website laten maken door Aslan Webtech?

Je kunt gerust jouw website laten maken door het ervaren team van Aslan Webtech.

Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en veel technische kennis in huis. Bij ons is praktisch alles mogelijk op het gebied van techniek. Daarnaast zijn onze designers erg creatief en origineel. En onze SEO specialisten zorgen voor een optimale vindbaarheid van jouw website, zodat jij meer klanten naar jouw website krijgt. Onze programmeurs spreken alle programmeertalen zodat je kunt laten ontwikkelen wat je wilt. De samenwerking levert altijd gegarandeerd resultaat op!

Iedere onderneming en iedere website is uniek. Bekijk onze pakketten wat het beste bij jouw business past. In alle pakketten zit alles wat je nodig hebt voor een goed functionerende website. Daarnaast kun je kiezen voor extra functionaliteiten en extra pagina’s. Op deze manier kies je precies wat jij nodig hebt en zie je meteen wat de kosten zijn. 

Kom je er niet uit of heb je vragen? Chat, bel of mail ons gerust, dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Wij werken voor zowel middelgrote als kleine bedrijven, van ZZP tot MKB. Ondernemers met een eigen praktijk of andere dienstverlening. Jij als ondernemer kunt bij ons rekenen op een professionele website die scoort en een vriendelijke helpdesk!

Hoe ziet jouw online marketing strategie er uit? Heb je hulp nodig bij  het ontwikkelen van jouw Social Media strategie? Onze marketing experts helpen je graag. Wij kunnen je ondersteunen met adverteren op Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. Door alle kanalen inclusief jouw nieuwe website goed in te zetten, krijg je snel meer bezoekers en / of klanten.

website performance aslan webtech

Websites die supersnel laden, zowel op computer als mobiel, scoren hoger in Google. En ze zijn uiteraard veel gebruiksvriendelijker. Een must voor iedere online business. Wij houden de performance van de websites die wij ontwikkeld hebben continue in de gaten voor een optimale performance.

Als je ervoor kiest om jouw gloednieuwe website te laten bouwen door Aslan Webtech, dan maken wij die in WordPress. Namelijk, met het WordPress CMS kun je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw website. En dat zonder dat je er technische kennis voor nodig hebt. En je kunt super simpel teksten en foto’s toevoegen en verwijderen. Hierdoor blijft jouw website vernieuwend en voldoe je aan alle wensen van jouw bezoekers en van zoekmachines. Wil je een WordPress website laten maken? Onze WordPress Experts helpen je graag met al je vragen.

Uniek Webdesign nieuwe website-laten maken Den Haag website laten maken Amsterdam website laten maken Rotterdam website laten maken Nijmegen - wat is Websiteontwikkeling - wat is webdesign

Iedere organisatie is uniek, dus iedere website die wij maken is uniek. Binnen onze pakketten kunnen we de meest uiteenlopende designs maken. Zo komt jouw nieuwe website er altijd origineel uit te zien! Uiteraard in de kleuren van jouw huisstijl.

Je kunt je eigen teksten en foto’s of video’s aanleveren. Wij plaatsen ze voor je op de website. Echter, vind je het lastig om krachtige, heldere teksten te schrijven voor jouw website? Laat dan jouw teksten schrijven door onze experts. Daarnaast is het belangrijk dat je teksten lekker vlot lezen en op de juiste wijze zijn opgebouwd. Vooral voor de lezer, maar zeker ook voor Google en jouw vindbaarheid in zoekmachines. Niet alleen de teksten, maar ook het beeldmateriaal en de technische inrichting moet helemaal kloppen. Wij hebben hier al jarenlang ervaring mee, en zorgen voor professionele en SEO proof teksten.

Eenvoudig gezegd betekent “responsive website” dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker jouw website bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld op zijn computer (desktop), of op een tablet of op zijn mobiele telefoon. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven.

Het is erg belangrijk dat jouw website responsive is.

Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste bezoekers gebruiken hun smartphone. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, krijg je meer conversie op je website en verhoog je het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!