Landingspagina laten maken

door Aslan Webtech

Succesvolle Landingspagina laten maken?

Wil je een landingspagina laten maken maar weet je niet precies wat het is? En hoe je er je voordeel mee kunt doen? Een landingspagina is een specifieke pagina op je website die speciaal ingericht is voor bezoekers die binnenkomen op deze pagina. Dus die er “landen” zeg maar. Bezoekers komen op je landingspagina via bijvoorbeeld een zoekopdracht. Of via een advertentie die de bezoeker naar de landingspagina leidt.

Wat is een landingspagina eigenlijk?

Concreet kan iedere pagina op jouw website een landingspagina zijn. Maar bij een landingspagina ligt er de nadruk op om de bezoeker specifiek te laten vinden waar hij naar op zoek is. Gerichte zoekopdrachten van bezoekers leiden tot meer bezoeken op jouw website en tot meer conversie. En hoe meer jouw website wordt bezocht, hoe hoger je zult ranken in Google. En wij hebben ervaring mee. Klinkt goed, toch? Dus als je een landingspagina wilt laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil jij meer bezoekers door een goede landing page?

Wellicht heb je al een website of webshop en wil je een landingspagina laten maken om hoger te scoren in Google. Of denk je aan Social Media Marketing of Google advertenties en wil je maximale conversie bereiken. En je hebt zelf geen tijd of de expertise niet in huis om een professionele landingspagina te maken. Geen nood! Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om jouw perfecte landingspagina te maken!

Wanneer maak je gebruik van een landingspagina?

Veel bedrijven willen een landingspagina laten maken voor betere vindbaarheid. Bijvoorbeeld een pagina die je 100% kunt optimaliseren voor één bepaalde zoekterm. Daarnaast worden landingspagina’s vaak ingezet om specifieke campagnes of aanbiedingen te promoten. De landingspagina’s worden dan gekoppeld aan een Facebook of Google Ads campagne. En ten slotte worden landingspagina’s vaak gemaakt omdat ze veel “lichter” zijn dan een volledige website en daardoor sneller laden. Dat bevordert tevens de vindbaarheid. Kortom, je maakt gebruik van een landingspagina om volledig aan te kunnen sluiten bij de zoekvraag van jouw potentiële klant. En om hoger te kunnen ranken in Google.

Landingspagina laten maken Aslan Webtech

Waarom een landingspagina laten maken?

Je wilt een landingspagina laten maken om het jouw bezoekers gemakkelijker te maken. Want als jouw bezoeker of potentiële klant direct vindt wat hij zoekt, zal hij minder snel afhaken. En dit zorgt voor meer conversie. Daarnaast kun je op een landingspagina veel meer informatie laten zien om jouw bezoeker te overtuigen dan in een advertentie. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat jouw landingspagina’s zorgen voor meer bezoekers, meer conversie, meer potentiële klanten.

Hoe maak je een goede landingspagina?

Allereerst is het van belang dat jouw landingspagina voldoet aan de exacte zoekopdracht van jouw bezoekers. Immers, je wilt er direct mee gevonden worden. Daarom is het belangrijk om eerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek te doen. Door het gebruik van de juiste keywords, komt jouw zoekresultaat bovenaan in Google. Vervolgens ga je jouw landingspagina zo inrichten dat hij goed opvalt.

Enkele tips:

  • Zorg voor krachtige titels en plaatjes
  • Maak één duidelijke Call to Action
  • Houd de aandacht van jouw bezoeker vast
  • Optimaliseer de pagina voor mobiel
  • Zet de bezoeker / klant centraal
  • Houd de tekst kort en krachtig
  • Zorg voor een rustig design
  • Houd de pagina indeling overzichtelijk

Landingspagina met SEO proof teksten

Pakkende teksten laten schrijven is essentieel om organisch vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Immers, zonder content valt er weinig te lezen voor jouw doelgroep. Laat jij jouw teksten SEO proof schrijven, zorg je ervoor dat jouw pagina of website gevonden wordt. Het is zonde om een mooie landingspagina te hebben, die SEO technisch niet helemaal op orde is. Heb je er geen zin in of tijd voor? Geen nood, onze professionals staan voor je klaar! 

Snel een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox.