Pakket One Pager

Jouw website als visitekaartje

Pakket One Pager voor maar € 179,-!

Website pakket One Pager is ideaal voor ondernemers die een One page website nodig hebben. Hiermee ben je snel, voordelig en professioneel online. En dat voor maar € 179,-! Ideaal om jouw onderneming en dienstverlening in 1 oogopslag te presenteren. En het nodigt direct uit om contact met je op te nemen. Daarnaast is Pakket One Pager een prima basis om jouw onderneming mee te laten groeien als je in de toekomst meerdere pagina’s nodig hebt. Kortom, heb je een One Pager nodig, dan is Pakket One Pager perfect voor jou!

Een One Page website laten maken

Een nieuwe website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met ons One Pager Pakket ben je supersnel én voordelig online. We gebruiken vaste elementen en modules. We combineren deze telkens op een andere manier, waardoor iedere One Page Website er uniek uit komt te zien. En uiteraard gebruiken we jouw huisstijl kleuren, logo en foto’s. 

Het enige dat je hoeft te doen, is jouw teksten, logo en foto’s aanleveren. Heb je daar geen kennis van of tijd voor? Geen nood, onze tekstschrijvers en grafisch vormgevers staan voor je klaar. Dan houd jij de focus op jouw eigen business. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het ligt er maar net aan wat het beste bij jou of jouw business past. Wil je enkel een visitekaartje, ben je op zoek naar een meer uitgebreide website? Of ga je voor maatwerk? Het maakt voor ons niets uit, wij kunnen je overal mee helpen! 

Waarom Pakket One Pager?

Een one Pager kan perfect bij jouw bedrijf passen. Ten eerste is een One Pager goedkoper, omdat er slechts 1 pagina hoeft te worden gebouwd. Verder is een One Pager overzichtelijk, zeer gebruiksvriendelijk en worden jouw bezoekers niet afgeleid om snel weg te klikken. Je bent supersnel (binnen 2-3 dagen) en toch professioneel online. Er zijn duidelijke call-to-actions, waardoor jouw bezoekers sneller aangezet worden tot actie. Daarnaast is het een perfecte sales funnel voor jouw business.

 

Overtuig je bezoekers met Pakket One Pager! 

Doordat je eerst je bezoekers informeert, vervolgens overtuigd en tenslotte jouw contactformulier biedt, overtuig je je bezoekers van jouw product of dienst. Een bijkomend voordeel is dat een One Pager supersnel laadt, omdat er minder ballast geladen hoeft te worden dan een grote, zware website. Tenslotte is een One Pager eenvoudig te optimaliseren voor mobiele apparaten en behoeven ze weinig onderhoud. En heb je meer functionaliteiten nodig, of wil je afwijken van de standaard designs? Neem dan gerust contact met ons op voor de maatwerk mogelijkheden!

Voor wie is Pakket One Pager geschikt?

Een One Pager is uitermate geschikt voor iedereen die snel, eenvoudig, simpel, goedkoop en toch professioneel online wil zijn. Ons Website pakket OnePager is een prima basis om met jouw business mee te laten groeien. Want heb je in de toekomst meerdere pagina’s of secties nodig? Of wil je graag een webshop of klantportaal laten integreren? Dan is ons Website pakket OnePager een uitstekende keuze voor jou. En dat voor maar € 179,-! Dus waar wacht je nog op?

Totale ontzorging Aslan Webtech

Totale ontzorging van A tot z

Wij zorgen niet alleen voor een professionele website/webshop. Al onze pakketten worden geleverd met een ALL in Service voor een totale ontzorging. Als jouw nieuwe website online staat, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft.

website + hosting

Uiteraard moeten de websites ergens op een server gehost worden. Jouw nieuwe website wordt binnen ons All-in Pakket gehost op onze eigen servers.
Wij zorgen dat je website lekker door kan draaien en we maken periodiek een back-up van jouw website. Je hoeft elders geen extra kosten te maken.

Website en hosting

Zo ontzorgen wij jou maximaal en kun jij je onbezorgd bezighouden
met jouw business.

Website voorbeelden

In 3 stappen een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox.