Website Pakket Populair

Resultaatgerichte en Professionele websites
met Website Pakket Populair

Complete website voor maar € 599,-!

Website Pakket Populair is perfect voor ondernemers die een professionele website tot 5 pagina’s willen. En voor slechts € 599,- ben je snel, voordelig en gemakkelijk online! Ons Website Pakket Populair is zeer uitgebreid, eigentijds en flexibel. Daarnaast is de bundel makkelijk uit te breiden. Ideaal als je in de toekomst nog meer pagina’s of functionaliteiten wenst. Kortom, laat je verrassen door de veelzijdige designs, vele functionaliteiten en zeer scherpe prijs van ons Website Pakket Populair!

Waarom kiezen voor Website Pakket Populair?

Naast een website van 5 pagina’s kun je met Website Pakket Populair kiezen uit diverse functionaliteiten die je op je pagina’s laat plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotogalerij waarbij je jouw producten of diensten laat zien. Of een blog of nieuws module, waarmee je jouw bezoekers op de hoogte houdt van alle nieuws. Of een Ons Team module, waarmee je jouw team presenteert aan jouw klanten. Of een referentie module, waarmee je referenties van jouw klanten plaatst op jouw website. Hiermee verhoog je jouw geloofwaardigheid. Kortom, het pakket is zeer uitgebreid en je kunt er alle denkbare kanten mee op.

Daarom kiezen voor Website Pakket Populair!

Mocht je nog twijfelen of verdere vragen hebben, geen nood. We helpen je graag. Want heb je een logo of huisstijl nodig? Of wil je graag jouw teksten laten schrijven? Uiteraard kun je daarvoor ook bij ons terecht. Daarnaast regelen wij de totale inrichting van jouw nieuwe website. We melden jouw website aan bij Google en verzorgen Google statistieken. Alle websites die wij maken zijn standaard responsive, dit houdt in dat ze perfect werken op alle apparaten zoals jouw desktop computer, mobiel en tablet. Jouw nieuwe website draait op onze servers en heeft een razendsnelle laadtijd, wat zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het ligt er maar net aan wat het beste bij jou of jouw business past. Wil je enkel een visitekaartje, ben je op zoek naar een meer uitgebreide website? Of ga je voor maatwerk? Het maakt voor ons niets uit, wij kunnen je overal mee helpen! 

Voor wie is Website Pakket Populair geschikt?

Website Pakket Populair is uitermate geschikt voor iedereen die snel, eenvoudig, simpel, goedkoop en toch professioneel online wil zijn. Want het is een prima basis om met jouw business mee te laten groeien. En heb je in de toekomst meerdere pagina’s of secties nodig? Of wil je graag een webshop of klantportaal laten integreren? Dan is ons Website pakket Populair een uitstekende keuze voor jou. En dat voor maar € 599,-! Dus waar wacht je nog op?

Responsive website laten maken

Eenvoudig gezegd betekent “responsive website” dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker jouw website bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld op zijn computer (desktop), of op een tablet of op zijn mobiele telefoon. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven. Het is erg belangrijk dat jouw website responsive is. Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste bezoekers gebruiken hun smartphone. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, krijg je meer conversie op je website en verhoog je het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!

Totale ontzorging met Managed Services

Wij zorgen niet alleen voor een professionele website/webshop. Al onze pakketten worden geleverd met een ALL in Service voor een totale ontzorging. Met onze Managed Services wordt jouw website 24/7 gemonitord. Wij signaleren eventuele issues direct en zorgen er tevens voor dat deze zo snel mogelijk opgelost worden. Periodiek worden technische updates gedraaid van thema’s plugins, versie updates en core file updates. Er worden extra back ups gemaakt van jouw website of webshop. Daarnaast controleren wij maandelijks jouw website of webshop op spam en doen desgewenst security checks. Met al deze Managed Services blijft jouw website of webshop altijd doordraaien & up-to-date en kun jij je richten op waar jij goed in bent: jouw eigen business of expertise! En in de Managed Services is tevens een basis hosting begrepen. Dus geen verassingen of extra kosten achteraf.

Managed Services die we kunnen bieden:

Vraag naar de mogelijkheden die het beste bij jouw business / website of webshop passen, zodat je zorgeloos met je eigen business door kunt gaan!

Updates

We zorgen voor periodieke updates van thema's, versies, plugins, core files en technische updates.

Back Ups

Er wordt structureel een back up gemaakt van jouw WordPress website.

Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is en als een speer draait!

Domeinbeheer

Wij registreren jouw domein en zorgen ervoor dat deze tijdig wordt verlengd.

Monitoring

Wij monitoren jouw website 24/7. Wij signaleren eventuele issues direct en lossen het voor je op.

Rapportages

Maandelijks ontvang je een handig rapport van ons hoe je website draait en presteert.

Beveiliging

Een Premium beveiliging houdt hackers buiten de deur en je website veilig! Vraag naar de Premium mogelijkheden.

Oplossingen

Heb je problemen met je WordPress website?
Geen nood, wij lossen het op voor je.

Website hosting

Websitehosting met superspeed!
Onwijs snelle laadtijd, meerdere opties mogelijk.

SEO

Optimale vindbaarheid van jouw website. Iedereen wil toch bovenaan in Google? Eenmalig of periodiek.

Website gehackt

Is je WordPress website gehackt? Geen probleem, wij lossen het voor je op en voorkomen erger!

Helpdesk

Heb je vragen of kom je ergens even niet uit? Onze experts staan voor je klaar. Bel, chat of mail met ons.

SSL Certificaat

Een "slotje" voor je URL balk is een must voor Google en veiligheid.
Bij ons ALL IN.

CMS licentie

De CMS licentie is standaard inbegrepen in onze pakketten.
Wederom ALL IN!

CDN & Caching

Voor een ultra snelle laadtijd!
Vraag naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website.

Website voorbeelden

In 3 stappen een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox.