Website Pakket Populair

Resultaatgerichte en Professionele websites
met Website Pakket Populair

Complete website voor maar € 349,-!

Website Pakket Populair is perfect voor ondernemers die een professionele website tot 5 pagina’s willen. En voor slechts € 349,- ben je snel, voordelig en gemakkelijk online! Ons Website Pakket Populair is zeer uitgebreid, eigentijds en flexibel. Daarnaast is de bundel makkelijk uit te breiden. Ideaal als je in de toekomst nog meer pagina’s of functionaliteiten wensen. Kortom, laat je verassen door de veelzijdige designs, vele functionaliteiten en zeer scherpe prijs van ons Website Pakket Populair!

Waarom kiezen voor Website Pakket Populair?

Naast een website van 5 pagina’s kun je met Website Pakket Populair kiezen uit diverse functionaliteiten die je op je pagina’s laat plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotogalerij waarbij je jouw producten of diensten laat zien. Of een blog of nieuws module, waarmee je jouw bezoekers op de hoogte houdt van alle nieuws. Of een Ons Team module, waarmee je jouw team presenteert aan jouw klanten. Of een referentie module, waarmee je referenties van jouw klanten plaatst op jouw website. Hiermee verhoog je jouw geloofwaardigheid. Kortom, het pakket is zeer uitgebreid en je kunt er alle denkbare kanten mee op.

Daarom kiezen voor Website Pakket Populair!

Mocht je nog twijfelen of verdere vragen hebben, geen nood. We helpen je graag. Want heb je een logo of huisstijl nodig? Of wil je graag jouw teksten laten schrijven? Uiteraard kun je daarvoor ook bij ons terecht. Daarnaast regelen wij de totale inrichting van jouw nieuwe website. We melden jouw website aan bij Google en verzorgen Google statistieken. Alle websites die wij maken zijn standaard responsive, dit houdt in dat ze perfect werken op alle apparaten zoals jouw desktop computer, mobiel en tablet. Jouw nieuwe website draait op onze servers en heeft een razendsnelle laadtijd, wat zorgt voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het ligt er maar net aan wat het beste bij jou of jouw business past. Wil je enkel een visitekaartje, ben je op zoek naar een meer uitgebreide website? Of ga je voor maatwerk? Het maakt voor ons niets uit, wij kunnen je overal mee helpen! 

Voor wie is Website Pakket Populair geschikt?

Website Pakket Populair is uitermate geschikt voor iedereen die snel, eenvoudig, simpel, goedkoop en toch professioneel online wil zijn. Want het is een prima basis om met jouw business mee te laten groeien. En heb je in de toekomst meerdere pagina’s of secties nodig? Of wil je graag een webshop of klantportaal laten integreren? Dan is ons Website pakket Populair een uitstekende keuze voor jou. En dat voor maar € 349,-! Dus waar wacht je nog op?

Responsive website laten maken

Eenvoudig gezegd betekent “responsive website” dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker jouw website bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld op zijn computer (desktop), of op een tablet of op zijn mobiele telefoon. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven. Het is erg belangrijk dat jouw website responsive is. Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste bezoekers gebruiken hun smartphone. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, krijg je meer conversie op je website en verhoog je het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!

Totale ontzorging Aslan Webtech

Totale ontzorging van A tot z

Wij zorgen niet alleen voor een professionele website/webshop. Al onze pakketten worden geleverd met een ALL in Service voor een totale ontzorging. Als jouw nieuwe website online staat, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft.

website + hosting

Uiteraard moeten de websites ergens op een server gehost worden. Jouw nieuwe website wordt binnen ons All-in Pakket gehost op onze eigen servers.
Wij zorgen dat je website lekker door kan draaien en we maken periodiek een back-up van jouw website. Je hoeft elders geen extra kosten te maken.

Website en hosting

Zo ontzorgen wij jou maximaal en kun jij je onbezorgd bezighouden
met jouw business.

Website voorbeelden

In 3 stappen een offerte in je mailbox

Vul het formulier in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend direct een offerte in je mailbox.