Een veilige website

houdt hackers buiten de deur

Een veilige website voor jou

Een veilige website, hoe belangrijk is dat eigenlijk? Je staat er waarschijnlijk niet bij stil als je een nieuwe website hebt laten maken, maar het beveiligen van je website is tegenwoordig net zo cruciaal als een slot op je voordeur. Niet alleen voor jouw website, maar ook voor jouw bezoekers. Alleen in 2020 is het aantal cyber attacks met 300% gestegen t.o.v. 2019 en in de 1e helft van 2021 is het aantal gestegen met 93% t.o.v. dezelfde periode in 2020. Het digitale risico wordt steeds groter. 

Security op hoog niveau

Wacht niet tot jouw website gehackt wordt, maar onderneem proactief actie! Denk niet “Oh ik heb maar een kleine website, dat overkomt mij niet”. Hackers kunnen flink geld verdienen met het inbreken op jouw website. En vaak gebeurt dat door middel van een brute force attack. Hackers maken dan gebruik van software die verschillende combinaties inlognamen en wachtwoorden probeert, totdat deze uiteindelijk de juiste combinatie heeft gevonden en kan inloggen. Zorg ervoor dat ze geen kans krijgen, zodat jouw business ongestoord verder kan gaan. Richt jij je liever op jouw core business en laat je jouw website beveiliging over aan specialisten met jarenlange ervaring? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! 

Hoe veilig is jouw website eigenlijk?

Doe de gratis security scan en je weet meteen waar je aan toe bent! 

Dat geeft je direct een veilig gevoel. 

Een veilige website ontzorgt

Er zijn diverse maatregelen die we kunnen nemen om jouw website te  beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Door bijvoorbeeld regelmatig updates van thema’s en plugins door te voeren van WordPress, voorkomen we dat je website kwetsbaar wordt. We gebruiken sowieso altijd veilige wachtwoorden (voorkom brute force attacks), en verbergen je login pagina. Daarnaast installeren we altijd een SSL certificaat. Dit is het “slotje” in je URL balk dat ervoor zorgt dat gegevens via een beveiligde verbinding worden verstuurd.

Denk bijvoorbeeld aan ingevulde contactformulieren of reacties op een blog. Wij zorgen voor een optimale kwaliteit in webshosting, dit is van groot belang voor de veiligheid van je website. En uiteraard zorgen we voor regelmatige backups en een tweestapsverificatie. Klinkt dit een beetje abracadabra om zelf mee aan de slag te gaan? Geen nood, onze security experts ontzorgen je graag met een veilige website! 

Regelmatige updates

Veilige wachtwoorden

SSL Certificaat

Veilige webhosting

Geavanceerde firewall

Tweestapsverificatie

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk kun je nooit 100% garantie geven en een hack kan iedereen overkomen. Maar door het gebruik van de laatste technieken en de juiste monitoring kun je risico’s tot een minimum beperken. Immers, het herstellen van een geblokkeerd domein of gehackte website brengt veel hogere kosten met zich mee. Zowel voor het herstel als voor jouw business. 

Wacht dus niet totdat het te laat is en onderneem direct actie. Door ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is en de nieuwste security maatregelen te nemen, zorgen wij ervoor dat jouw veilige website optimaal beveiligd is. We zorgen ervoor dat jouw business lekker veilig door kan draaien. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Laat je website onderhouden door onze experts zodat jij onbezorgd en veilig kunt verder ondernemen! 

Website beveiligen waarom worden websites gehackt Aslan Webtech

Waarom worden websites gehackt?

Een belangrijke reden voor hackers om jouw website te hacken, is geld. Steeds meer business wordt online gedaan en er is steeds meer geld mee te verdienen. Het maakt voor een hacker niet uit of je website elastiekjes verkoopt of als visitekaartje gebruikt. Hackers willen zoveel mogelijk websites hacken waarbij ze bezoekers kunnen verwijzen naar hun eigen website die vaak illegaal is. Het gaat hackers niet om kwaliteit, maar om kwantiteit. Heb jij net een website die gemakkelijk te hacken is? Of een website die niet goed beveiligd of onderhouden is? Dan loop je risico dat hackers zullen inbreken op jouw website.

Cyber security ook voor jou

Voor een paar euro per maand kun je je security al flink laten verbeteren. 

Loop geen risico! 

Risico's van een gehackte website:

Veilige website risicos van een gehackte website Aslan Webtech

Voorkom blokkering van je domeinnaam

Als er ernstige problemen zijn op jouw website en er wordt geen actie ondernomen, dan kan het zelfs zo zijn dat jouw domeinnaam wordt geblokkeerd. De nameservers van jouw website worden aangepast, waardoor jouw website volledig onbereikbaar wordt. Dit wordt gedaan om internetbezoekers te beschermen. Ook kun je geen mails meer ontvangen of versturen. Hiermee ligt heel je business in één klap plat. Als je domeinnaam eenmaal is geblokkeerd, dan is de investering vele malen hoger om de geïnfecteerde bestanden, een phish (een vorm van cybercrime om persoonlijke gegevens te achterhalen) of malware (schadelijke software) op je website op te schonen. Waarom wachten tot het fout kan gaan, als je nu heel eenvoudig en voordelig de security van je website kunt uitbesteden!