Wat is een innerpage

Wat is een innerpage

Wat is een innerpage Wat is Zelfontwerp zelf website laten maken Offerteformulier Wat is een offerte

Een innerpage, ook wel bekend als interne pagina, is een term die wordt gebruikt in webdesign en webontwikkeling om een pagina op een website aan te duiden die niet de startpagina of de hoofdpagina is. Het verwijst naar de verschillende pagina’s binnen een website die toegankelijk zijn via de navigatiemenu’s, interne links of zoekfuncties.

In tegenstelling tot de startpagina, die vaak de introductie van de website bevat en een overzicht geeft van de belangrijkste secties of inhoud, bevatten vervolgpagina’s specifieke informatie over een bepaald onderwerp of bieden ze aanvullende details over de diensten, producten of andere aspecten van de website. Bijvoorbeeld, een innerpage op een e-commerce website kan een productdetailpagina zijn met gedetailleerde informatie over een specifiek product, zoals de specificaties, prijs, beschikbaarheid, enzovoort.

Wat is het belang van innerpages?

Vervolgpagina’s spelen een belangrijke rol bij het structureren van een website en bieden gebruikers de mogelijkheid om dieper in de inhoud te duiken en meer specifieke informatie te vinden. Ze helpen ook bij het verbeteren van de gebruikerservaring door gemakkelijke navigatie en het organiseren van inhoud op een logische manier. Innerpages zijn belangrijk omdat ze de specifieke inhoud en informatie bevatten die bezoekers zoeken en ze kunnen helpen bij het opbouwen van autoriteit en relevantie rond specifieke onderwerpen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de innerpages van een website goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers om een succesvolle website te creëren.

Hier zijn enkele voorbeelden van innerpagina's die je vaak op websites kunt vinden:

 1. Productdetailpagina: Een pagina waarop gedetailleerde informatie wordt verstrekt over een specifiek product, zoals beschrijving, specificaties, prijs, beoordelingen en afbeeldingen. Deze pagina's worden vaak gebruikt in e-commercewebsites.
 2. Dienstenpagina: Een pagina waarop een overzicht wordt gegeven van de verschillende diensten die een bedrijf aanbiedt, met gedetailleerde informatie over elke specifieke dienst.
 3. Over ons-pagina: Een pagina waarop informatie wordt gegeven over het bedrijf, de geschiedenis, het team en de missie/visie. Het biedt gebruikers inzicht in de achtergrond van het bedrijf.
 4. Contactpagina: Een pagina waarop contactgegevens van het bedrijf of NAW-gegevens worden vermeld, zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het bevat meestal ook een contactformulier waarmee gebruikers berichten naar het bedrijf kunnen sturen.
 5. Blogpagina: Een pagina waarop artikelen, nieuws, updates en andere inhoud worden gepubliceerd. Blogs zijn vaak onderverdeeld in verschillende categorieën of tags, zodat gebruikers gemakkelijk specifieke onderwerpen kunnen vinden.
 6. FAQ-pagina: Een pagina met veelgestelde vragen en antwoorden over producten, diensten of algemene onderwerpen. Dit helpt gebruikers om antwoorden te vinden op veelvoorkomende vragen zonder direct contact op te nemen met het bedrijf.
 7. Portfoliopagina: Een pagina waarop voorbeelden van projecten, werk of prestaties worden getoond, vooral voor creatieve professionals zoals ontwerpers, fotografen, kunstenaars, etc.
 8. Prijspagina: Een pagina waarop de prijzen en pakketten van producten of diensten worden weergegeven. Dit helpt gebruikers bij het nemen van beslissingen en vergelijken van verschillende opties.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, en de exacte innerpagina's die een website bevat, kunnen variëren afhankelijk van het type website, het doel en de inhoud die wordt aangeboden.

Innerpages en linkbuilding

Innerpagina's kunnen een belangrijke rol spelen bij linkbuilding, een strategie die wordt gebruikt om externe links van andere websites naar jouw website te verkrijgen. Linkbuilding heeft tot doel de zichtbaarheid van jouw website te vergroten, het verkeer te stimuleren en de autoriteit en het rangschikken in zoekmachines te verbeteren.

Hier zijn enkele manieren waarop innerpagina's kunnen bijdragen aan linkbuilding:

 1. Kwalitatieve content: Door waardevolle en relevante inhoud op jouw innerpagina's te plaatsen, creëer je kansen voor andere websites om naar jouw inhoud te linken. Bijvoorbeeld, als je een blogpagina hebt met informatieve en boeiende artikelen, kunnen andere bloggers, nieuwswebsites of branche-experts ernaar linken als ze jouw inhoud nuttig vinden.
 2. Interne linkstructuur: Een goed georganiseerde interne linkstructuur, waarbij je innerpagina's met elkaar verbindt, kan de linkwaarde en autoriteit van de pagina's versterken. Door relevante interne links te plaatsen, help je zoekmachines begrijpen hoe pagina's met elkaar verband houden en welke pagina's belangrijk zijn op jouw website.
 3. Gastbloggen: Het schrijven van gastblogs op andere websites is een populaire linkbuildingtechniek. Door gastblogs te schrijven, kun je linken naar jouw eigen innerpagina's wanneer dat relevant is in de context van het artikel. Dit kan helpen om verkeer naar jouw website te leiden en tegelijkertijd externe links van andere websites te verkrijgen.
 4. Linkuitwisseling: Het actief benaderen van andere relevante websites en het voorstellen van een linkuitwisseling kan leiden tot het verkrijgen van externe links naar jouw innerpagina's. Hierbij is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de uitwisseling van links op een eerlijke en relevante manier gebeurt, waarbij beide websites er baat bij hebben.

Het is essentieel om te benadrukken dat linkbuilding een strategie is die moet worden uitgevoerd met oog voor kwaliteit en relevantie. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van zoveel mogelijk links, maar om het verkrijgen van hoogwaardige links van relevante en betrouwbare bronnen. Dit zal niet alleen jouw linkprofiel versterken, maar ook jouw website helpen om autoriteit op te bouwen en hoger te ranken in zoekmachines.

Weet je niet zo goed hoe je de structuur van je website moet opzetten of heb je vragen omtrent linkbuilding? Neem dan contact op met de professionals van Aslan Webtech, we helpen je graag verder!

Website laten maken Aslan Webtech Uw Zorgschakel
Uw Zorgschakel
Zeer professioneel bedrijf. Hebben veel kennis op het gebied van web technologie gecombineerd met een oog voor design. Pakken goed door en geven je gericht advies. Super ervaring! Zeker aan te bevelen!
Website laten maken Aslan Webtech Skyline Veranda
Skyline Veranda
Zeer Profesioneel snelle Service een team dat waarde toevoegt aan je idee zeker een aanrader Hartelijk bedankt voor jullie werk
Website laten maken Aslan Webtech Foundation Max van der Stoel
Foundation Max van der Stoel
Een meer dan uitstekende ervaring gehad met Aslan. Zeer meedenkend, professioneel en fijn in de communicatie. Aanrader!
Website laten maken Aslan Webtech Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuisbedrijf Gelderland
In een hele korte periode was onze website online, en het is ook nog is een website geworden met heel veel pagina’s. We zijn er zeer tevreden over hoe de website door Aslan is herbouwd, en de website is daardoor ook nog is beter vindbaar geworden in Google. Bedankt team Aslan
Website laten maken Aslan Webtech living with tea transparant
Living with tea
Wij hebben onze site door Aslan Webtech laten maken. We zijn echt super blij met het resultaat. Aslan Webtech is een zeer professioneel bedrijf. Ze weten waar ze over praten en wat ze doen. De communicatie met Aslan Webtech verloopt soepel. Ze zijn goed bereikbaar en pakken werkzaamheden snel op. Voor iedereen die graag een professionele website wil, raden wij Aslan Webtech zeker aan.
Website laten maken Aslan Webtech De Housekeepers
De Housekeepers
Een zeer professionele website op korte termijn voor een klein bedrag.
Website laten maken Aslan Webtech B-care Babyfoon
B-care Babyfoon
Ontzettend blij met het resultaat van onze webshop. Halil en Petra, jullie zijn beide toppers!! Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en communicatie. Groetjes Bjorn en Ashley