Wat betekent FAQ?

Wat betekent FAQ?

Wat is FAQ

FAQ staat voor “Frequently Asked Questions”, wat naar het Nederlands vertaald kan worden naar “Veelgestelde Vragen”. Een FAQ is een lijst met vragen en antwoorden die vaak gesteld worden over een bepaald onderwerp, zoals bijvoorbeeld een product, dienst, website of organisatie. Door een FAQ te raadplegen kunnen veelvoorkomende vragen beantwoord worden, zonder dat er contact opgenomen hoeft te worden met de betreffende partij. Dit kan tijd besparen en voorziet in de behoefte aan snelle en gemakkelijke informatie.

Waarom een FAQ op je website plaatsen?

Als je vaak dezelfde vragen krijgt vanuit je klanten, kun je die telkens opnieuw beantwoorden. Om tijd te besparen wordt er vaak voor gekozen om een Veelgestelde Vragen-sectie op de website te plaatsen. Door het raadplegen van deze lijst kunnen gebruikers snel antwoorden vinden op hun vragen, zonder dat ze daarvoor contact met jou hoeven op te nemen.

Veelgestelde vragen op jouw website?

Naast het feit dat het klantvriendelijk is en je jezelf flink tijd kunt besparen door telkens op dezelfde vragen antwoord te geven, worden ook vaak FAQ-secties op de website geplaatst om meer verkeer naar de website te genereren. Mensen die standaard vragen hebben omtrent jouw product of dienst, gaan automatisch op jouw website kijken en zoeken naar het antwoord. Wellicht zien ze nog andere interessante informatie of antwoorden op verdere vragen, zodat ze langer op jouw website blijven. Hoe meer bezoekers op jouw website, hoe hoger de Domain Authority van jouw website. En tenslotte een FAQ-harmonica is een mooie manier om meer tekst op je website pagina te plaatsen zonder dat je bezoeker geconfronteerd wordt met hele lappen tekst.

Onlangs opgeleverde Websites:

Website laten maken Aslan Webtech Uw Zorgschakel
Uw Zorgschakel
Zeer professioneel bedrijf. Hebben veel kennis op het gebied van web technologie gecombineerd met een oog voor design. Pakken goed door en geven je gericht advies. Super ervaring! Zeker aan te bevelen!
Website laten maken Aslan Webtech Skyline Veranda
Skyline Veranda
Zeer Profesioneel snelle Service een team dat waarde toevoegt aan je idee zeker een aanrader Hartelijk bedankt voor jullie werk
Website laten maken Aslan Webtech Foundation Max van der Stoel
Foundation Max van der Stoel
Een meer dan uitstekende ervaring gehad met Aslan. Zeer meedenkend, professioneel en fijn in de communicatie. Aanrader!
Website laten maken Aslan Webtech Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuisbedrijf Gelderland
In een hele korte periode was onze website online, en het is ook nog is een website geworden met heel veel pagina’s. We zijn er zeer tevreden over hoe de website door Aslan is herbouwd, en de website is daardoor ook nog is beter vindbaar geworden in Google. Bedankt team Aslan
Website laten maken Aslan Webtech Flex Taxi Breda
FlexTaxi Breda
Recent een contract afgesloten voor mijn 2 websites. Heb een goed en eerlijk gesprek gehad over wat ik verwachtte en hebben mij goed geholpen met mijn websites. Hopelijk komt het allemaal weer goed door Aslan webtech heb enorm vertrouwen in ze en het werk wat ze hebben geleverd qua design en teksten is ook goed. Kan het iedereen behalve mijn concurrentie uit mijn eigen regio aanraden om uw website of seo hier uit te besteden.
Website laten maken Aslan Webtech Dadeldates
Dadeldates
Top samenwerking gehad met dream team Petra & Halil! Duidelijke communicatie, prettig in de omgang, vakkundig, flexibel en meedenkend. Ben erg blij met het resultaat van de website en de daarbij behorende diensten die ze aanbieden.
Website laten maken Aslan Webtech De Housekeepers
De Housekeepers
Een zeer professionele website op korte termijn voor een klein bedrag.
Website laten maken Aslan Webtech Vice City Cars
Vice City Cars
Hele fijne team, waar je alles snel geregeld krijgt en ze goed naar je wensen luisteren! Contact is heel fijn en makkelijk! Ben heel tevreden . Wij hebben heel veel complimenten gekregen voor onze website.