Laat jouw website maken

door professionals! 

Wie we zijn

Hoi! Wij zijn Aslan Webtech, aangenaam. Met een toegewijd en enthousiast team ontwerpen en ontwikkelen wij al jaren websites, webshops, web applicaties en kwalitatief hoogstaande software. Met onze website pakketten maken we eenvoudig, snel en betaalbaar jouw nieuwe website of webshop. Jouw nieuwe website of webshop kan al binnen een paar dagen online staan, afhankelijk van jouw wensen.

Laat jouw website maken door experts

Wij werken voor zowel grote als kleine klanten. Van ZZP tot MKB. Wij maken jouw website, webshop, app of software ontwikkeling vanaf het eerste ontwerp. Naast teksten schrijven kunnen we ook jouw huisstijl, logo of vertalingen voor je in orde maken. Omdat vindbaarheid zeker zo belangrijk is als je nieuwe website, verzorgen wij ook SEO, Google Ads en Facebook advertenties. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw website mobielvriendelijk is, en daarmee perfect weergegeven wordt op alle apparaten. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website supersnel laadt.

Hoe werkt dat dan?

We bekijken samen wat je met je website of webshop wilt bereiken. Vervolgens gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met een wireframe (schets) en het design. Daarna is het tijd om te gaan bouwen! Met de juiste technologie en ervaren ontwikkelaars. Tenslotte zorgen we ervoor dat de planning binnen budget gehaald wordt. Alle websites en apps worden kritisch getest. En als dit alles gebeurd is … gaan we LIVE!!

Zo, jouw nieuwe website of app is af en helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Echter, daarmee zijn we nog niet klaar! Regelmatig worden er nieuwe versies van iOS, Android en Windows uitgebracht. Dat betekent dat er WordPress & Magento updates en plugins bijgewerkt moeten worden. Naast de veiligheid van jouw website of app, zijn jouw gegevens uiteraard ook erg belangrijk. Vandaar dat de websites die we maken, altijd gepaard gaan met een abonnement. We verzorgen technisch onderhoud en bekijken tevens we of jouw site of app nog voldoet aan de laatste normen. Dan heb jij er geen omkijken meer naar en kun je je 100% richten op jouw eigen business!

Wil je een nieuwe website laten maken?

Vraag gerust gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij sparren graag mee over jouw wensen

Gratis offerte in je mailbox in 3 stappen

Nieuwe website nodig? Wij regelen alles van A tot Z!

Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe professionele website laten maken? Zoek dan niet langer. Kies dan uit een van onze pakketten en voorbeelden. Samen zorgen we voor jouw online succes!

Webshop laten maken

Wil je een winstgevende webshop laten maken die rendement oplevert? En met een optimale vindbaarheid? Dan ben je bij Aslan Webtech aan het juiste adres. We helpen je graag!

Hoger in Google Scoren

Wij zorgen voor een betere vindbaarheid in Google zodat je beter gevonden wordt. Wij bieden jou oplossingen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf als hoogste scoort in ranking.

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Naast het ontwerpen en bouwen van websites en webshops, ontwikkelen wij al jaren kwalitatief hoogstaande software. Dat is de kracht van Aslan Webtech. Bij ons is alles mogelijk. Want we denken als sparring partner graag out of the box met je mee wat je wilt bereiken met web technologie. Vervolgens kijken we samen hoe we dat doel het beste kunnen realiseren. Daardoor laten we ons niet beperken door bepaalde technieken of technologieën. Standaard templates worden altijd met WordPress gemaakt. Echter, kies je voor maatwerk dan is the sky the limit! Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Onze websitevoorbeelden: