Kies je voor
WooCommerce of Magento?

kies je voor woocommerce of magento?

Kies je voor WooCommerce of Magento?

Welke webshop past bij jou?

Kies je voor WooCommerce of Magento? Je wilt een professionele webshop laten maken, maar weet niet of je moet kiezen voor WooCommerce of Magento? Wat past het beste bij jouw strategie? Je kunt WooCommerce en Magento met elkaar vergelijken aan de hand van het verschil in auto’s. Net zoals bij het kopen van een auto heb je bepaalde verwachtingen van wat de auto kan en extra functionaliteiten die je in je auto wilt terugzien. Dit is niet anders bij het beginnen van een webshop. Je hebt een aantal ideeën van hoe je je webshop wil inrichten en aan deze verwachtingen zitten ook verschillende mogelijkheden verbonden.

WooCommerce Webshop

WooCommerce is de meest populaire webshop module binnen WordPress. Het is perfect voor de startende of middelgrote webshop, omdat het CMS uiterst gebruiksvriendelijk is en alle basisfunctionaliteiten bevat die je nodig hebt bij het opzetten van een webshop. Het CMS geeft jou als klant de mogelijkheid in te loggen om zo je bestellingen te bekijken en kun je zelf statistieken bijhouden over jouw verkopen. Wil je een snel en flexibel een webshop met CMS zonder al te veel ingewikkelde modules? Dan is een WooCommerce webshop de juiste keuze voor jou.

Magento Webshop

Magento is wereldwijd een populair webshop CMS. Magento is ideaal voor ondernemers die in de toekomst graag door willen groeien met hun webshop of voor ondernemers die veel producten willen aanbieden in hun webshop. De kosten zijn afhankelijk van de functionaliteiten die in je Magento webshop komen. Je kunt natuurlijk altijd laag instappen en jouw webshop rustig uitbreiden op jouw tempo.

Wat wordt het, Magento of WooCommerce?

Aslan Webtech ontwikkelt al jaren webhops, variërend van één artikel tot aan duizenden. We kijken graag samen met jou kijken we wat het beste bij jouw bedrijf past, zodat je maximaal rendement kunt halen uit jouw webshop! Uiteraard staan onze SEO specialisten voor je klaar om de vindbaarheid van jouw webshop te optimaliseren.